Site Tools


samsungaccount

Sådan fjernes "Opdater Samsung Konto" dialogen

Hvis du er plaget af en dialog der spørger dig om du vil opdatere din Samsung Konto/Account, er der muligvis håb, hvis du bruger din Samsung Konto, til f.eks. at tage backup af din tablet/telefon, er det nok bedst hvis du klikker “Ja” hver gang du bliver spurgt om du vil opdatere, men hvis du ikke bruger din Samsung Konto, er det letteste nok én gang for alle at slette den.

Gå ind i indstillinger på din tablet, vælg konti, og “Samsung account” / “Samsung konto”, tryk så på konto navnet (i eksemplet ovenover på …@alexandra.dk).

Derefter vælges “Fjern konto” øverst på skærmen. I advarsels dialogen hvor der står at alle dens meddelelser, kontakter og andre data slettes, trykkes igen på “Fjern konto”.

Samsung kontoen er nu væk, og du burde ikke få flere dialoger med besked om at opdatere den. Hvis du senere fortryder, så klikker du blot på “Tilføj konto” og opretter en ny Samsung Konto.

samsungaccount.txt · Last modified: 2018/12/12 13:22 (external edit)