Få indflydelse på fremtidens telemedicinske økosystem

4S – Stiftelsen for Software-baserede Sundhedsservices – inviterer de danske it-leverandører til præsentation og åben diskussion af open source teknologier og det nye telemedicinske økosystem som 4S er ved at udvikle.

 


Praktisk info
Dato: 02-05-2014
Tid og Sted: Kl. 10.00-15.00 Participatory Design Lab Åbogade 15 8200 Århus N Indgang B
Arrangører: 4S i samarbejde med Aarhus Universitet, Alexandra Instituttet og GTS-projektet ”Danmark som telemedicinsk foregangsland”
Pris: Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig
Frist for tilmelding: 29. april 2014

Vi håber, at du og din virksomhed har lyst til deltage i et arrangement, hvor du kan være med til at forme, hvordan vi i fællesskab bygger et community, som styrker samspillet mellem sundhed, forretning og software.

Dagen består af både oplæg og workshops, hvor der vil være mulighed for at gå i dialog omkring idéer og planer for teknologierne i 4S. Hvilke muligheder giver Net4Care infrastrukturværktøjerne og OpenTele for leverandører af sundheds-it, og hvordan synes du og din virksomhed, at de kommende road maps for teknologierne skal se ud?

Arrangementet henvender sig til it-arkitekter, beslutningstagere og udviklere hos danske leverandører af sundheds-it.

Program

10.00-10.15 Velkomst og indhold af dagen v. Chef Softwarearkitekt, Michael Christensen, Aarhus Universitet.

10.15-10.45 4S – At skabe sammenhæng i dansk sundheds-it v. Professor Morten Kyng, Aarhus Universitet og Alexandra Instituttet

10.45-11.15 Softwaren i 4S og de muligheder det skaber for firmaerne v. Chef Softwarearkitekt, Michael Christensen, Aarhus Universitet.

11.15-11.45 PHMR Builder – Javakomponent til den danske HL7 PHMR profil v. Lektor Henrik Bærbak Christensen, Aarhus Universitet

11.45-12.15 4S-teknologierne: Status og starten på road maps v. Softwarearkitekter, Torben Bisgaard Haagh og Mike Kristoffersen, Alexandra Instituttet

12.15-13.00 Frokost

13.00-15.00 Workshop Vi deler os op i mindre grupper, og der vil være mulighed for indgående dialog og feedback.

I anledning af at Aarhus er vært for Internet Week vil der i øvrigt efter kl. 15 være mulighed for at netværke med studerende, forskere og andre virksomheder på Katrinebjerg til en fredagsbar i internettets tegn.

Hvad er 4S?

4S er en open source organisation, som arbejder for at gøre det lettere at arbejde med sundhedsdata på tværs af sektorer og leverandører. 4S fokuserer i første omgang på telemedicin og telesundhed og på at lette den praktiske realisering af sundheds-it via åbne teknologier, referencearkitekturer og internationale standarder. 4S er baseret på et aktivt og voksende community, som omfatter såvel det sundhedsfaglige og som det it-faglige. 4S vil gøre det nemmere for virksomheder at levere sundheds-it – og nemmere for kommuner og regioner m.fl. at anskaffe effektive løsninger af høj kvalitet.

Hvad gør 4S?

Via frit tilgængelig open source stiller 4S åbne værktøjer, platforme, tutorials og vejledninger til rådighed. 4S arbejder tæt sammen med brugere, regioner, kommuner og firmaer om brug og videreudvikling. 4S søger herved at understøtte og supplere den udbredelse af telemedicin som er udstukket i de nationale strategier, handlingsplaner og referencearkitekturer.