Moving fast with confidence in a hyper-growth production environment

Forskningsprojektet “Fremdrift” arrangerer seminar med Steffen Grarup og Kåre Kjelstrøm for at starte diskussionen om, hvordan vi skaber agil drift i sundhedsvæsnet, og tilpasser og videreudvikler teknikker og procedurer fra “bleeding edge” firmaer som Uber, Netflix, Twitter og Facebook til dansk sundheds-it.


Praktisk info
Dato: 15-01-2015
Tid og Sted: Kl. 14.15
Incuba Science Park
Åbogade 15
8200 Århus N
Lille Auditorium
Arrangører: Aarhus Universitet, Alexandra Instituttet og Københavns Universitet i samarbejde med 4S, Stiftelsen for Softwarebaserede Sundhedsservices
Pris: Gratis
Frist for tilmelding: 12. januar 2015
Tilmeld dig her

Steffen er Senior Engineering Manager hos Uber Technologies og kommer fra et job som director R&D hos VMware. Kåre er Senior Software Engineer hos Uber og tidligere partner i Silverbullet, der leverer telemedicin-systemet OpenTele til regionerne Hovedstaden, Midt og Nord.

Abstract

  • Getting product ideas from concept to production in days or weeks
  • Deploying with confidence to production many times daily
  • Doing frequent updates to data schemas and models
  • Running with no downtime and no service windows
  • All while service massive hyper-growth worldwide traffic 24x7x365

Forskningsprojektet, Fremdrift, er et nyt projekt, der skal strømline overgangen fra telemedicinsk forskning til daglig drift på hospitaler og i kommuner – i samarbejde med borgere og patienter.

Projektet gennemføres af Aarhus Universitet, Alexandra Instituttet og Københavns Universitet i samarbejde med 4S, Stiftelsen for Softwarebaserede Sundhedsservices, 4s-online.dk.

Seminariet arrangeres i samarbejde med Telemed.nu